Bayram tatili için yol üstü lezzet durakları

0
368

Bursa- Uludağ Kebapçısı

Bursa kebabıbının en lezzetlisi

İnegöl-Besler

Asırlık köftecide gerçek köfte ziyafeti

Susurluk-Düzdağ

Meşhur salçalı tost ve köpüklü ayran molası

Akhisar-Ramiz

Köfte ve zengin salata büfesi

Manisa- Gülcemal

Meşhur tereyağlı kebabın yüz yıllık adresi

Tire-Hacı Baba

Salçalı kebabı koruk suyu eşliğinde tatmak için

Selçuk-Selçuk Köftecisi

Hem köfte hem de pirzola. İkiside çok lezzetli

Ortaklar-Somuncu Baba

Çöp şiş denince akla gelen ilk adres

Çine-Enişteler

Hem köfte hem çöp şiş molası

Bozburun-Deniz Kızı

Muhammet Usta’nın lezzetli mezeleri

Urla-Beğendik Abi

Meşhur Urla kebabı ve yörenin lezzetli yemekleri

a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
Paylaş
Mehmet Yaşin
20 yılı aşkın bir süredir çeşitli gazetelerde muhabirlik, yazı işleri müdürlüğü ve yayın yönetmenliği yaptıktan sonra Atlas dergisini çıkardı. Daha sonra Doğan Dergi Grubu'nda Genel Müdür olarak çalıştı. Daha sonra Doğan Kitap'ı kurdu. Uzun yıllar yayın yönetmenliğini yaptı. Bu süre boyunca birçok genç yazarı okuyucuya tanıttı. Yayıncılıktan sonra CNN Türk televizyonunda 'Yol Üstü Lezzet Durakları' programını yapmaya başladı. Aynı anda Hürriyet gazetesinde, İstanbul Life, Atlas, Capital, Meat and Beef dergilerinde lezzet yazılar kaleme aldı. Hem gazete, hem sosyal medya hem de televizyonda geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dört kitabı var.