Patlıcan yangını

0
65

Aslı Hindistan olsa da biz patlıcanı dünyada en çok seven milletiz. Tavasından, imambayıldısına, karnı yarığından hünkarbeğendisine, türlüsünden musakkasına onlarca yemeğini yaparız. Patlıcanın lezzeti kadar başka marifetleri de vardır. Örneğin fazla yerseniz ruh aleminizi değiştirir.

Bir de yakıp yıkan bir sebzedir. İstanbul bu sebze yüzünden bir kaç kere yanmış kül olmuştur. Onun için bu aylarda çıkan yangınlara patlıcan yangını denir. Bu konuda daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız son kitabım “Yumurta Nasıl Kırılır”ı okumanızı öneririm.

a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
a target="_blank" href="http://www.vizeland.com/">
Paylaş
Mehmet Yaşin
20 yılı aşkın bir süredir çeşitli gazetelerde muhabirlik, yazı işleri müdürlüğü ve yayın yönetmenliği yaptıktan sonra Atlas dergisini çıkardı. Daha sonra Doğan Dergi Grubu'nda Genel Müdür olarak çalıştı. Daha sonra Doğan Kitap'ı kurdu. Uzun yıllar yayın yönetmenliğini yaptı. Bu süre boyunca birçok genç yazarı okuyucuya tanıttı. Yayıncılıktan sonra CNN Türk televizyonunda 'Yol Üstü Lezzet Durakları' programını yapmaya başladı. Aynı anda Hürriyet gazetesinde, İstanbul Life, Atlas, Capital, Meat and Beef dergilerinde lezzet yazılar kaleme aldı. Hem gazete, hem sosyal medya hem de televizyonda geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Dört kitabı var.